Over ons

Pijn komt nooit alleen. Het vermindert de kwaliteit van je leven, lichamelijk, geestelijk en sociaal. Maar waarom kan de één alles aan en waarom raakt de ander bij de geringste inspanning uit balans? Het lichaam raakt uit balans wanneer het gedurende langere tijd bloot staat aan lasten. Pijn is vaak een teken dat de grens is bereikt. Meestal zitten er al onderliggende zwakheden in uw lichaam die de laatste last niet meer kan verdragen. Gevolg PIJN!!

Samen met u ga ik op zoek naar de diepere oorzaak en de behandeling van uw pijnklachten! In 2008 ben ik mijn praktijk gestart met APS-therapie. Nadat ik steeds meer ervaringen opdeed groeide mijn belangstelling om op zoek te gaan naar de diepere achtergronden van ziekte en pijn. Het gaat vaak om het behandelen van de onderliggende oorzaak in plaats van alleen de directe klacht.

De behandelingen zijn veilig en geschikt voor jong en oud. Klachten waar u zoal aan kunt denken zijn: RSI, whiplash, artrose, reuma, wondroos, nek- knie- rugklachten, jicht, hoofdpijn waaronder migraine, fibromyalgie, brandwonden, doorligplekken, slapeloosheid, carpaal tunnel syndroom, ziekte van Lyme enz ... enz..

Terug naar boven